Äter du tillräckligt med Omega-3?

Omega-3 är livsnödvändigt, men kroppen kan inte producera det själv. Därför måste vi ibland tillföra Omega-3 via vår mat, precis som vi gör med vitaminer och mineraler. Pharbio är marknadsledande på omega-3. Vi har kvalitetssäkrade och lättanvända produkter med hög halt av omega-3 för alla!  

Blev det inte fisk till middag idag heller? Känns det här med skaldjur lite väl högtidsbetonat för att vara motiverat en helt vanlig tisdag? Ligger Nötterna till eftermiddagsmellanmålet fortfarande kvar i butiken?”

Vi fattar såklart att verkligheten gärna ställer sig i vägen för vad som är bra för kroppen. Men titta bara hur stor skillnad Omega-3 gör:

Omega-3 för hela kroppen

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA är en naturlig del av våra celler i kroppen. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga*. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.** Genom att ta Omega-3 hjälper du din kropp att utvecklas normalt. De här fettsyrorna är viktiga för såväl äldre barn som vuxna och äldre.

Under graviditet har mammans intag av omega-3-fettsyran DHA visat sig bidrar till att ögon och hjärna utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas.***

Vitaminer, som kan finnas i Omega-3 produkter, kan också ha en hälsoeffekt. Vitamin A och D bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. Vitamin A bidrar även till att bibehålla normal hud och Vitamin C har också en funktion för detta organ. Vitamin C stöttar normal kollagenbildning som därigenom har betydelse för hudens normala funktion.

Eftersom vi vet hur viktigt Omega-3 är för oss, har vi gett oss den på att ta fram kosttillskott som är bra och enkla att använda. Våra produkter är anpassade efter dig och din familjs behov – för hela livet!

Vegansk omega-3

Självklart finns omega-3 även i vegetabiliska råvaror. Och självklart kan vi också erbjuda kosttillskott med omega-3 för veganer eller vegetarianer!

Scroll to Top