Allt om Omega-3

Vad är Omega-3 bra för och varför ska jag äta det? Vad innehåller det och hur kan jag få i mig rätt mängd av Omega-3? Så många frågor och här har vi samlat allt du behöver veta om dessa viktiga fettsyror.

Vad är Omega-3 bra för?

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA är en naturlig del av våra celler i kroppen. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Genom att ta Omega-3 hjälper du din kropp att utvecklas normalt. Dessa fettsyror är viktiga för såväl barn som vuxna och äldre.

Vitaminer, som kan finnas i Omega-3 produkter, kan också ha en hälsoeffekt. Vitamin A och D bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. Vitamin A bidrar även till att bibehålla normal hud och Vitamin C har också en funktion för detta organ. Vitamin C stöttar normal kollagenbildning som därigenom har betydelse för hudens normala funktion.

Läs mer om Omega-3:

Varför Omega-3?

Omega-3 är livsnödvändiga fettsyror som kroppen inte kan producera själv. Därför måste vi tillföra Omega-3 via maten. Pharbio erbjuder kvalitetssäkrade och lättanvända produkter med hög halt av omega-3 fettsyror. Våra produkter är anpassade efter dig och din familjs behov – för hela kroppen och för hela livet!

för lite sol?

Vitamin D Gummies

Här guidar vi dig genom hudvårdsdjungeln. För att vi vill göra det enkelt för dig att ta hand om din hud på ett sätt som passar dig. 

Scroll to Top