Välkommen

Pharbio’s digitala event börjar kl 19:15 den 30 mars.
Varmt välkommen då!

Ny burk i 100% återvunnen plast

Vi har även tagit fram en helt ny förpackning för våra produkter inom omega-3.

Den nya burken är tillverkad av 100% R-PET. R-PET tillverkas av återvunnen plast från industri- och konsumentavfall. Etiketten på Pharbio Omega-3-burkarna är biobaserad plast från en 100% förnybar källa – nämligen tallolja! Burken har även en fyrkantig form för att bl.a. optimera transporter och minska koldioxidavtryck.

Varför använder vi återvunnen plast? Återvunnen plast har flera fördelar. Produktion av burkar i återvunnen plast kräver 80% mindre energi än tillverkning av burkar i ny plast. För varje ton återvunnen plast sparar vi 1-3 ton koldioxid, och mindre plast hamnar i återvinningssystemet. Bra, eller hur!

En mer hållbar fiskemetod

Pharbio Omega-3 utvinns från ansjovis och sardin som fångas i Humboldtströmmen och innehåller höga halter av omega-3-fetter. Fisken fångas med snörpvad. Snörpvad är en fiskemetod som skonar havsbottnen, minimerar bifångst och minskar bränsleförbrukning. Flera av våra produkter har även certifierats av Friend of the Sea. Friend of the Sea är en internationell certifiering för hållbart fiske och vattenbruk.

för lite sol?

Vitamin D Gummies

Pharbio Vitamin D Gummies ger ett komplement av vitamin D till den dagliga kosten. Så goda att du inte glömmer att ta dem. Mjuka stjärnor med smak av mango. Självklart utan socker.

Köp kosttillskott från Pharbio:
Köp vitamin från Pharbio:
Scroll to Top